(Sydney) Amanda Haughman, studentica iz Tel Aviva uspjela je izgubiti šokantnih 13 kilograma za samo mjesec dana bez ulaganja vlastitog novca. Naime, Amanda je student nutricionizma iz Tel Aviva koja je iskoristila budžet koji je dobila za istraživački rad kako bi pronašla najjednostavnije i ujedno najpraktičnije rješenje za skidanje masnih naslaga. Amanda navodi da je najskuplji dio bilo samo istraživanje a da je rješenje zapravo bilo najjefitniji dio. „Koštalo me samo $25, a ni to nisam platila svojim novcem“.

„Borila sam se sa svojom kilažom cijeli svoj život. Bukvalno ne postoji metoda koju nisam probala, no sve te metode su samo puno obećavale, a malo ispunjavale. Samohrana sam majka koja je maksimalno posvećena diplomiranju, pa baš i nemam nekog slobodnog vremena za teretanu.
Kada mi je dodjeljen ovaj projekat, bila sam sretna jer sam u tome vidjela priliku da dublje istražim gubljenje kilograma kao proces te da na taj način pronađem prirodan izvor za postizanje željene kilaže. Istraživajući materiju, naišla sam na GoSlim. Ostalo je historija. Ništa od toga me ne raduje više od činjenice da je čak i moja kćerka ponosna na mene.“ – Amanda Haughman

Posljedice Amandinog otkrića osjetile su se čak i nakon njenog istraživačkog rada jer je Amanda odlučila da podjeli svoju tajnju sa svojim prijateljicama koje su također imale problema sa kilažom. Da bi stvar bila još interesantnija, rezultati Amandinih prijateljica su znatno impresivniji nego Amandini.

Njena prijatiljeca je skinula preko 37kg u 4 mjeseca uz preporuke Amande!


Porazgovarali smo sa Amandom kako bismo saznali još detalja oko toga kako je tačno Amanda saznala za GoSlim i da li je to sve što je Amanda koristila za svoj zapanjujući rezultat.

CL: Sigurno su te ovo pitali mnogo puta do sada, ali, kako si znala odakle početi?

Amanda: Na moju sreću, nije uopće bio skup budući da sam, u trenutku kada sam saznala za GoSlim, imala otprilike nekih $30 od čitavog budžeta za istraživački rad. Srećom, GoSlim je potpuno prirodan biljni kompleks, pa i nije toliko skup. Na kraju ne samo da sam uspjela otkloniti višak kilograma, već sam i uspjela uštediti $5!

CL: To je jako impresivno, možeš li nam objasniti kako tačno djeluje GoSlim?

Amanda: Pa i nema tu baš neke mudrosti - to je upravo ono što mi se najviše dopada. Svako jutro pripremim šolju GoSlim čaja sa jednom do dvije kašičice GoSlima, i tako još jednom do dva puta u danu. Mimo toga ništa nisam niti izbacila niti dodala u svoju dnevnu rutinu. Kroz narednih 30 dana, izgubila sam 13 kilograma i sada sam u formi svog života.

Otkad je pomogla svom prijatelju Marku, Amanda je s mnogim durgim podjelila čaj za mršanje GoSlim!


Zašto je GoSlim toliko učinkovit?

GoSlim sadrži prirodan biljni kompleks koji se sastoji od kima,cvijeta kamilice,ploda komorača,kore trušiljke, ploda smreke, korijena sladića i lista sene. Svi ovi sastojci svojim kombinovanim dejstvom podstiču eliminaciju toksina iz organizma, ubrzanje metabolizma, jačanje imunog sistema, eliminaciju potkožne vode odnosno „vodene težine“ iz organizma, te istovremeno pospješuju koncentraciju i produktivnost. Pored toga znatno se ubrzava i bazalni metabolizam, odnosno metabolizam koji održava vitalne fukncije čovjeka dok on odmara.

GoSlim klinički dokazano djelovanje:

  1. Ubrzanje metabolizma i bazalnog metabolizma za 130%
  2. Potpuna detoksikacija organizma (izbacivanje štetnih toksina)
  3. Znatno poboljšanje energije i produktivnosti
  4. Suzbijanje procesa nastanka masnih naslaga.


Amanda je za naše čitaoce pripremila sedmično izvješće svog vlastitog procesa mršavljenja uz GoSlim, te je čak uz to i podjelila svoj link za popust.

Rezultat - gubitak 13 kilograma čistog sala u samo mjesec dana uz GoSlim.

1. Dodati dvije kašičice GoSlim čaja, promiješati sa ključalom vodom, procijediti i ostaviti pola sata.

2. Konzumirati 2-3 puta dnevno.

Prva Sedmica:

Nakon prvih sedam dana primjene GoSlim čaja sam bila zapanjena drastičnim rezultatima. Imala sam puno više energije nego inače, a istovremeno i nisam bila nešto pretjerano gladna. Tada sam saznala da je jedan od efekata GoSlima zapravo smanjenje apetita.

Najvažnija prednost svega ovoga bilo mi je to što nisam morala mijenjati svoj dnevni raspored. Jela sam šta sam željela i unatoč tome 7 dan sam ostala šokirana kada sam stala na vagu. Izgubila sam punih 5 kilograma za samo 7 dana. No međutim, još uvijek nisam bila potpuno uvjerena, jer sam znala da se jako puno „vodene težine“ gubi u prvih par dana svake dijete, tako da sam odlučila dati još malo prostora GoSlimu

Treća Sedmica:

Nakon tri sedmice, sva sumnja i skepticizam su nestali. Mršavija sam za 2 konfekcijska broja i imam 8 kila manje, a uz to vrvim od energije! Vrlo često, nakon što uložim 3 sedmice svog života i udjem u dublji stadij dijete, postepeno počnem da gubim motivaciju. Primjetila sam da kod GoSlim nemam ovaj problem jer nema pada energije, konstantno sam produktivna i fokusirana tokom dana i to mi jako prija.

Četvrta Sedmica:

Nakon četri sedmice, moji finalni rezultati su me šokirali. Smršala sam nevjerovatnih 13 kilograma u 4 sedmice. Ponosna sam što sam u prilici da podjelim svoje iskustvo sa ostalim ljudima koji se suočavaju sa istim problemom. U konačnici, u toku 4 sedmice korištenja GoSlima, izgubila sam dodatnih 9 kilograma, što ukupno daje 13 kilograma u rasponu od mjesec dana. Zar može bolje?

4-weeks-1

*NOTE: Amanda Haughman has worked with the official suppliers of GoSlim to temporarily provide discounted 1 month samples for our readers!

** Ažuriranje: DOSTUPNI OGRANIČENI UZORCI - Od , još je dostupno 100 proizvoda!

(171) čitač trenutno pregledava naše posebne ponude sa popustom
110 KM 55 KM