KAKO SAM IZGUBILA 33 KG
I NAŠLA LJUBAV SVOG ŽIVOTA?

[točan recept kako to učiniti]

Prekomjerna tjelesna težina jako otežava život. Želite li se učinkovito riješiti masnoće oko trbuha, prevelikih bedara? Upoznajte jednostavan način za gubljenje nepotrebnih kilograma.
Nisi ni znao da je to tako lako!

Pročitajte priču Ane Kravčić koja je smršavjela 33 kilograma. Iako je kao djevojčica bila vrlo mršava, prva trudnoća sve je promijenila. Više se nije mogla vratiti na svoju prethodnu težinu. Jedan sastanak promijenio je sve. Pokazalo se da je pri ruci jednostavan način mršavljenja. Ana nam je ispričala koji ima način rješavanja viška kilograma. Ova priča je zadivljujuća ...

Kad sam upoznala svog budućeg supruga bila sam vrlo mršava. Brzo smo se vjenčali i ubrzo sam zatrudnjela. Nažalost ispostavilo se da je to rizična trudnoća i morala sam ležati gotovo 9 mjeseci. Dobila sam puno kilograma. Neposredno prije poroda imala sam 35 kg više. Nadala sam se da ću brzo smršavjeti.

Ženske tajne

Nisam se uspjela vratiti na svoju prethodnu težinu

Nažalost ništa se slično nije dogodilo. Debljala sam sve više i više jer sam bila u stresu. Nismo se najbolje slagali s mužem. Bilo je problema i s mojom svekrvom.

Jedne večeri čula sam kako muž i njegova majka se smiju zbog mog viška kilograma i nazivaju me nilskim konjem. Plakala sam cijelu noć. Tad sam se odlučila pobrinuti o sebi.

Yoyo efekt

Nisam jela gotovo ništa. U mjesec dana sam smršavila samo 3 kg. To me slomilo i vratila sam se staroj prehrani. Yo-yo efekt. Udebljala sam se 7 kg. Prekomjerna težina otežala mi je život. Nisam se mogla igrati sa sinom ni naći lijepu odjeću. Na poslu sam imala česte kontakte s klijentima, pa sam morala izgledati dobro. Problem je bio i u drugim prilikama. Pozvani smo na vjenčanje i svadbu mog rođaka. Čudom sam uspjela pronaći prekrasnu haljinu u svojoj veličini. Ništa to. Cijelo sam vjenčanje sjedila za stolom gledajući kako se moj suprug lijepo zabavlja sa svojom prijateljicom s fakulteta. Bila je dvostruko mršavija od mene. Ljubomorno sam ih gledala kako plešu, dok ju je lagano podizao i grlio u struku.

Ženske tajne

Opet nije uspjelo ...

Pokušala sam još jednom smršaviti. Specijalna dijeta, naporan rad u teretani. Ovaj put sam uspjela izgubiti čak 10 kg. Međutim, ispostavilo se da sam ponovno trudna i kao i prije, bila je to rizična trudnoća. Udebljala sam se još 20 kg.

Nakon rođenja kćeri obećala sam si da ću čim završim s dojenjem početi mršaviti odmah. Tada se nešto dogodilo u mom životu... Suprug je rekao da moramo prekinuti i on odlazi kod druge.

Ženske tajne
Ženske tajne
Ženske tajne

Ostala sam sama s dvoje male djece

Iz očaja sam počela jesti sve više i više. Prestalo me potpuno zanimati kako izgledam i što se događa s mojim tijelom.

Da stvar bude gora, jednog sam dana vidjela bivšeg supruga s njom. Ispostavilo se da je njegova nova partnerica prijateljica s fakulteta s kojim se toliko zabavljao na vjenčanju. Zajedno su se smijali i očito bili vrlo sretni. Lijepa je, vitka, modno odjevena.

Bilo mi je još gore. Ostavio me zbog druge jer ja sam bila debela. Nikad mi nije rekao da ga moja višak kilograma muči. Nikad mi nije sugerirao da išta učinim po tom pitanju. Uvijek je govorio da mu to nije važno.

Slomilo me to. Umjesto da se pokušam sabrati, tražila sam utjehu u jelu. Rezultate se nije moralo dugo čekati. Imala sam 90,2 kg!

Imala sam 90 kila!

Jednog dana srela sam svoju prijateljicu. Jedva sam je prepoznala jer je bila dvostruko manja. Marta je bila najdeblja osoba u srednjoj školi. Imala je preko 100 kg. Sada je izgledala kao mlada boginja, vitka i mršava.

“Kako si to uspjela? Kako si smršavjela? Dijeta, teška tjelovježba ili možda operacija smanjenja želuca?” - pitala sam.

Marta je odgovorila: “Ma daj Ana. Kakva dijeta, kakve vježbe, a o operaciji da i ne govorimo. To je voće. Dođi ti meni na kavu i sve ću ti reći”.

Marta mi je promijenila život

Nekoliko dana kasnije smo se našle kod nje. Marta je ispričala kako je smršavjela. To je bilo zbog ekstrakata Garcinia Cambogia, kajenskog papra i zelenog čaja. Nisam mogla vjerovati. Prije tretmana Marta je imala 105,5 kg. 3 mjeseca uzimala je 1 kapsulu Burn Call dnevno i izgubila 40 kg! Najčudnije je bilo što nije promijenila prehranu i nije se mučila vježbanjem. Dala mi je adres web stranice na kojoj se može kupiti originalni pripravak.

Iako mi je bilo naivno vjerovati u tu priču, pogledala sam stranicu. Odlučila sam se riskirati i napraviti narudžbu. Samo 2 dana kasnije dobila sam paket Burn Call. Odmah sam uzela jednu kapsulu.

Nakon 7 dana, ujutro popela sam se na vagu ujutro. Imala sam 5 kila manje! I to tek nakon tjedan dana uzimanja kapsula.

Izgubila sam 5 kg u 7 dana. Bez dijete ili vježbanja

Osjetila sam to i po odjeći. Baš onako, bez ikakvog napora i odricanja. Jela sam ono što i obično, radila sam iste svakodnevne aktivnosti, upravo sve isto. A nakon 12 dana obukla sam donedavno premale traperice. Težina je pokazala 12 kg manje, što je značilo da sam gubila 1 kg dnevno!

U dva mjeseca sam smršavila 22 kg. Osjećala sam se zaista sjajno. Koža mi je izgledala blistavo i glatko iako sam tako brzo gubila kilograme.

Morala sam zamijeniti cijelu odjeću jer je sve bilo preveliko. Promijenila sam i posao. Više nisam bila sramežljiva, debela, već lijepa žena koja je znala koliko vrijedi.

Postala sam lijepa žena

Na novom je poslu bio simpatičan informatičar. Od početka sam osjećala da sam mu zapela za oko. Marko me, jer je to njegovo ime, očarao. Na kraju smo otišli na kavu i počeli se družiti.

Odlično smo se slagali s Markom. Ne brinem se hoće li se opet ugojiti. Bili smo na all inclusive odmoru i uživala sam tamo u svemu. A doma sam donjela sam samo suvenire, nikakvih kilograma viška. Nema yo-yo efekta iako već dva mjeseca ne pijem Burn Call.

Ženske tajne
Ženske tajne

P.S. Ukupno sam smršavila 33 kg. Nema odricanja, nema vježbanja. Sve što sam učinila bilo je redovno uzimanje Burn Calla.
Sada imam 57 kilograma i osjećam se sjajno. Imam puno energije i snage. Često trčim ili vozim bicikl s djecom i Markom. Život mi se promjenio.

Znam da je Martina priča možda nevjerojatna. Mislila sam da su to gluposti. Međutim isprobala sam njezinu metodu tj.Burn Call. Mogla sam i dalje ne raditi ništa, smatrajući se žrtvom svog života i situacije. Samo bih mirno stajala na istom mjestu, a onako... riskirala sam!

Želim vratiti ono što sam dobila pa dijelim to na ovaj način. Ako želiš opet biti lijepa, privlačna, vratiti si samopouzdanje i pronaći sreću u životu i ljubavi, samo probaj! Šaljem vam link prema stranici koju mi ​​je dala Marta. Dovoljno da kliknite dolje na plavi gumb "OTVORITE STRANICU PROIZVOĐAČA" i stranica će se otvoriti. Ostalo je na vama, preuzmite stvar u svoje ruke.

============================================================================================================================================================
90 KM   45 KM

Požurite da izvršite vašu narudžbu pre nego što popust pređe na sledećeg čitaoca!Ana
danas

Čitala sam u jednom dahu. Već sam naručila!

Kate
danas

Hvala na preporuci. Nadam se da ću i ja uspjeti

Sandra
danas

O Burn Callu sam već čitala. Ako je ta cura uspjela sad nema opravdanja, naručujem i ja.

Tanja
danas

I ja koristim Burn Call već 2 tjedna. Već sam smršavila 10 kila. Osjećam se divno :)

Sonja
danas

Imam 30 kilograma za izgubiti. Nema više izgovora, naručujem danas. Držite mi palčeve.

Lena
danas

Imam sličnu priču s vašom: rizična trudnoća, prekomjerne tjelesne težine, a suprug me napustio :( Želim promjenu poput vaše.

Julija
danas

Moj prijatelj je također koristio Burn Call i u mjesec dana smršavio 15 kilograma. Izgleda sjajno. Preporučujem!

Eva
danas

Upravo su mi je stigao paket jučer. Izvijestit ću o svojim postignućima

Mate
danas

Vjerojatno sam jedini dečko ovdje :) Imala sam i problema s kilažom, napustila me djevojka. Kupio sam fatfix i ... već imam 20 kg manje i novu djevojku.

Anka
danas

Čula sam puno pozitivnih mišljenja o ovom pripravku. Uvjerili ste me, i ja naručujem.